Welkom bij Doorpartsonline.nl
Winkelwagen
 

Select Line 40mm

NIEUW: Download hier onze brochure


De stevige en betrouwbare constructie van de garagedeur Select garandeert een jarenlang gebruik zonder problemen. De panelen zijn 40 mm dik, wat zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie.

Harmonieuze uitstraling
Standaard wordt het frame van de deur geleverd in RAL 9016, maar deze is aan te passen naar elke gewenste kleur uit de RAL catalogus. Dit laatste zorgt voor een harmonieuze uitstraling.

Aanvullende bescherming van de hoekkozijnen
Bij hevige regenval kan er zich aan de voet van de deur een plas water vormen. De hoekkozijnen van deze deur zijn voorzien van een coating van polymeer, die de mogelijkheid van het ontstaan van roest beperken tot een minimum.

Duurzaam systeem van stalen rails
Het railsysteem is volledig uitgevoerd in gegalvaniseerd staal. De voorste raileenheid heeft een stevige en betrouwbare constructie met lange gebruiksduur.

Bescherming tegen tocht
De afstelbare steunwillen zorgen ervoor dat de deurdelen nauw op elkaar kunnen aansluiten, wat tocht en warmteverlies tegen gaat.

Inmeet instructies

H: Hoogte Dagmaat
B: Breedte dagmaat
L: Inbouwruimte links
R: Inbouwruimte rechts
S: Vrije ruimte boven
D: Maximale beschikbare diepte

Hoe werkt het
U kunt uw deur bij Doorpartsonline op maat samenstellen. U geeft de maten van uw deur in (hoogte en breedte), de kleur, eventuele beglazing, veren en of u een aandrijving wilt hebben. Ons systeem berekent automatisch de beste prijs voor u, zodat u uw eigen op maat gemaakte deur kunt bestellen. Doorpartsonline levert de deuren zonder montage op het door u opgegeven afleveradres, maar mocht u toch een monteur willen inschakelen dan kunt u altijd contact opnemen met ons via info@doorpartsonline.nl.
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren